zoobraa world

zoobraa reviews

excellent
[20.10.2008] Eftersom hotellet ligger alldeles vid infarten till Hoofddorp så var det lätt att hitta dit direkt efter att man svängt av motorvägen på väg in mot Amsterdam. Trots att vi kom ganska tidigt så var personalen vänlig och tillmötesgående och försökte direkt hitta lediga och städade rum till oss. Receptionisten pratade bra engelska och var vänlig och hjälpsam. Det visade sig att hotellets restaurang var sp [more]

good
[23.06.2008] En dag i mitten av juni på väg upp mot Finland gjorde vi ett stopp i Danmark och bestämde oss för att besöka Legoland eftersom vi hade sambons lille pojke med oss i bilen och det är ju ganska tråkigt att åka så långt! Gissa om vi blev helt sålda på stället! Att först komma till de jättestora Legofigurerna vid ingången var en nostalgikick om någon - vem kommer inte ihåg alla grejor man själv försö [more]

perfection!
[04.06.2008] Som jag läste i en recension om Lopud så frågade man varför man inte döpte ön till Edens lustgård för det är nog så nära man kan komma detta! Det var nu 20 år sedan jag besökte Lopud själv men den finns fortfarande i mitt inre som ett paradis på jorden! Jag och min son tog färjan från Dubrovnik en tidig morgon och efter 2,5 till 3 timmars långsam färd västerut på Adriatiska havet där vi också s [more]

perfection!
[30.05.2008] Fontana di Trevi var en ren och svalkande upplevelse för oss liksom för Anita Ekberg en gång i tiden som väl badade just i denna fontän! Efter att ha promenerat runt i Rom under flertalet timmar i ca 35 graders värme så var det skönt att känna det friska vattnet skvätta upp mot armar och rygg när vi satte oss tillrätta runt kanten som sig bör för att göra oss redo för att kasta myntet över axeln ner [more]

perfection!
[30.05.2008] Har du någon i familjen eller bland vännerna som äter som en varg eller aldrig brukar få nog av portionerna på restaurang? Då är Mexican Grill stället för er för härifrån går ingen hungrig - det kan jag lova! Eftersom jag bor alldeles bredvid så kan jag rulla hem eftersom det är så det brukar kännas när man kommer därifrån! Stället är en gammal upprustad farmbyggnad med mycket charmig insida, b [more]

ok
[30.05.2008] Eftersom vi hört talas om Palace of the Lost City i Sun-City så bestämde vi oss för en tur dit under vårt besök hos vänner i Pretoria - endast ett par timmar därifrån! Kanske var dagen illa vald för med +37°C först i kö med bilen för att komma genom portarna in på parkeringen, och sedan i kö för att komma med tåget upp till Sun City...så var inte humöret längre på topp men men efter några för [more]

perfection!
[30.05.2008] Min 18-åring och jag bestämde oss för att åka på EN guidad tur i N.Y och fick höra talas om On Location Tours som bl a hade en tur som hette New York TV and Movie Sites vilken vi bestämde oss för. Stället att kliva på bussen var jättelätt att hitta mitt i hörnet på Broadway och 51st Str - avgångstiden var också perfekt eftersom de startade kl 11 på morgonen så att man efter de ca 3,5 timmarna som tu [more]

good
[26.05.2008] När Formula 1 körs i Francorchamps i Belgien så startar köerna långt ute på motorvägen vid avfarten. Vi hade tur som förutsåg köer och väl flera timmar innan start befann vi oss i denna kö som långsamt slingrade sig in i landsbygden där vi efter att snabbt ha blivit anvisade en parkering ute på ett gärde strax efter att vi kört av från motorvägen började gå efter skyltningen som visade var banan [more]

very good
[22.05.2008] Vi startade från Pretoria en tidig förmiddag och efter ungefär en och en halv timmes bilfärd var vi framme vid ena infarten till parken. Som tur var så hade vi våra bekanta med oss som bor i ZA för den lilla informationshytten hade inte mycket till info att erbjuda - åtminstone inte just där! De gav oss i alla fall en karta och pekade ut var några av de stora 5 hade varit synliga under morgonen vilket gav e [more]

perfection!
[22.05.2008] Jag är oerhört stolt över att ha få besökt det här stället som ligger mitt inne i Cape Town största kåkstad Khayelitscha som beräknas bestå av ca 500.000 invånare varav ca 300.000 inte har tillgång till el eller vatten/avlopp. Givetvis var vi tvungna att ha med oss en guide utifrån samt en inifrån kåkstaden för att våga oss på den här strapatsen men det var värt det alla gånger! Själva kliniken [more]
1 to 10 out of 44