HotelPark Inn Ronnums Herrgård

86 out of 100 (2 Sources)
You can change the rating with a click
Park Inn Ronnums Herrgård

Business trip
Full board
Short trip (2-3 days)
Group
Här var jag också med jobbet en gång i tiden och jag hade aldrig hört talas om stället förut. Tydligen kommer det många kändisar hit och bor då Sveriges Hollywood i Trollhättan ligger i närheten. Vi såg faktiskt teskedsgumman Birgitta Andersson och Örjan Ramberg även om jag i alla fall hade önskat att Stellan Skarsgård var där. Men man får nöja sej med det man får..
Herrgården var otroligt fin och har anor från 1300-talet. En stor vacker gul byggnad och väldigt maffig. Det ligger vackert en del andra hus bredvid men fler rum och sviter, mycket lyxigare än de i huvudbyggnaden.
Fin, härlig och stor trädgård är det också med massor av grönt.

• Vi var indelade även denna gång två och två och jag delade rum med en kollega. Vi hade ett standardrum såklart för jag kan inte tänka chefen skulle gå med på den ännu lyxigare varianten. Några av herrarna fick dock ett finare rum då de fick enkelrum ute i den andra byggnaden som ligger intill.
    Vårt rum tyckte jag ändå kändes lyxigt med fina annorlunda tapeter i guld och turkos. Sängarna och inredningen var fin och madrasserna var sköna att sova i. Toaletten var helkaklad och bara sådär fint som det kan bli på ett ställe som den här. Det var liksom det där lilla extra som gör att det känns lyxigt.
    Det fanns en tv och en fåtölj i rummet som aldrig blev använt då vi spenderade tiden mest till annat.
    Jag var helnöjd med rummet som var rent och fint och lagom stort för två.
    General hotel amenities [more]
    Appearance/Architecture
    Lobby Atmosphere
  • Intrycket när man kommer in till lobbyn och receptionen är bara att det är annorlunda, mycket space och lyxigt. Det fanns skinnfåtöljer och så ett bord med snacks, frukt och dricka och det var där vi stötte på våra svenska kändisar.
    Receptionen hade trevlig personal och bakom där fanns det ställe för baggage när man checkat ut och det var gott om plats.
    Hela byggnaden är ju bara så fin med fin inredning och så det faktum att allt är i gammal stil gör ju sitt till.
    Food & Beverages [more]
    Food Variety
    Food Quality
  • Vi åt alla vår måltider här vilket innebar både lunch, middag och frukost. Vi fick även frukt och dryck under dagen så det var ingen risk att gå hungrig.
    På kvällen hade vi gemensam middag och det som gjorde det så fantastiskt var showen som vi inte visste nåt om förrän dramat började. Det visade sej att alla servitörer var skådespelare och ett mord hade precis begåtts nånstans på hotellet. Vi skulle därmed klura ut hur detta hade gått till. Bitar skulle sättas på plats och vi skulle intervjua vissa personer i grupper och så vidare. Självklart lät de oss äta klart innan det hela började men jag kan inte komma ihåg vad som bjöds.
    Det var en absolut jättekul kväll och har bara bra minnen av Ronnums Herrgård.

Frukosten serverades som buffé och det fanns massor att välja bland. Alla alternativ man kan komma på med goda marmelader, ostar, gott bröd, juice och så vidare.
    Maten var på alla sätt och vis god, både frukost. lunch och middag.
  • 90/100
    Location and surroundings
  • 90/100
    Quiet Location
  • Vi åkte buss hit med jobbet och jag kan inte uttala mej om hur man tar sej dit varken med bil eller andra kommunikationer. Det fanns några små butiker i närheten men vi höll oss bara på hotellet.
    Det var i alla fall ett tyst område och även om vägen låg intill var det inte mycket trafik.
    Det finns inget att klaga på.. Det var verkligen ett kanonställe..

Do you think this review is helpful?

Comments to this review

• Milli
    Read complete message
    Milli, 16.08.2008 20:19 o'clock

Vad kul med en show bara så där. Låter inte som det är så vanligt så jag förstår att det var uppskattat :)