Ninams world United States of America

Ninams reviews United States of America

very good
[12.09.2007] Allt som allt var jag mycket nöjd med det här hotellet och skulle välja det igen. Om man är i NY för att besöka de popoläraste turistattraktionerna så passar det utmärkt bara man är villig att hoppa på tunnelbanan. Flera sevärdheter och annat att göra ligger på gångavstånd. Hotellet var snyggt och rent, låg i ett lugnt och tryggt område och hotellpersonalen var serviceinriktad. Vi saknade ingenting [more]

excellent
[09.09.2007] Det här är nog en av de bättre restaurangerna för en barnfamilj som jag varit på. Den talande och blinkande granen vid ingången, och det talande älghuvudet på väggen gör susen för att barn i alla åldrar skall uppskatta besöket och flitigt äta upp sin mat. Restaurangen är inte bara ett bra ställe att äta middag utan en upplevelse hela familjen kan uppskatta. Bugaboo Creek Steakhouse finns på flera [more]

perfection!

Lyxig sydstatscharm mitt i centrum

Travel date: January 2007
[05.09.2007] Charleston Place är det perfekt hotellet om man ska besöka vackra Charleston och har extra pengar att lägga på boendet och vill lyxa till det. Det centrala läget, utbudet av aktiviteter och hotellets utrustning gör det till ett bra val för en romantisk weekendresa såväl som för en konferensresa med jobbet. Hotellet erbjuder olika spatjänster mot avgift men som gäst kan man utnyttja pool, gym, bastu, yacuz [more]

excellent
[05.09.2007] När jag bodde i Beaufort, South Carolina och Savannah, Georgia så var Hunting Island mitt och min mans favoritställe. Det tar visserligen lite tid att åka hit, speciellt från Savannah, men det är värt varenda kilometer. Det vackra landskapet på vägen ut till ön med milslånga sumpmarker och räktrålare gör resan betydligt behagligare. Det finns gott om parkering när man kommer fram och mestadels i skugg [more]

excellent
[05.09.2007] Hoover Dam ligger precis på gränsen mellan de amerikanska delstaterna Nevada och Arizona i Lake Mead National Recreation Area och korsar Colorado River. Det är enkelt att ta sig till dammen med bil från Las Vegas på väg US-93. Det unika landskapet gör körningen nöjesfull och intressant. Det finns gott om parkering i det flera våningar stora parkeringsgaraget som är inpsrängt i berget bredvid dammen. P [more]

perfection!

Lyx med full fart

Travel date: December 2003
[05.09.2007] Precis som de flesta större hotell mitt i Las Vegas så är detta hotell en upplevelse och inte bara ett ställe att sova på. Hotellet erbjuder allt man kan tänka sig och man behöver egentligen inte sätta sin fot utanför om man inte vill. Restauranger, shopping, spa, pool, gym, kasino, uppträdanden och gondolaturer finns allt under samma tak. Allt är lyxigt och vackert inrett med konstverk, blommor, statyer i [more]

very good
[05.09.2007] Inget lyxhotell men väl värt priset. Utomhuspool, utmärkt frukost som ingick i priset, rymliga och rena rum, trevlig personal och ett hyffsat bra läge. De tillåter att man har med husdjur. [more]

Bra tillgänglighet

Travel date: August 2007
[03.09.2007] Ett bra, rent, snyggt hotell med allt vi behövde. Djurvänligt. Vi hade med oss våra två hundar. Frukost var inkluderad i priset och vi blev mätta även om det inte var någon lyxmat direkt. Typiskt amerikanskt med pannkakor, ägg, korv, bacon, frukt, kaffe, te, juice, bröd, mjölk och flingor. De hade ett våffelgärn så att man kunde göra sina egna våfflor men det var lång kö. Tyvärr serverade de bara fr [more]
1 to 8 out of 8