ok

Blev besviken (29.04.2008)
Sjalen
Sjalen (37)
Skåne, Sweden
Kanske var det för att Tre indier länge hypats som "Stockholms bästa indier!" och liknande i lokalpressen. Hur som helst blev jag väldigt besviken när vi äntligen pallrade oss hit en gång efter flera år. Restauranger håller sig ju inte nödvändigtvis i samma stil år efter år när de byter kockar och ägare men just den här hade så länge haft så bra recensioner att vi hoppats på mycket mer.

Lokalen är inte alls ombonad och mysig utan har nästan turkosa väggar och det står leveranser på golven och annat vilket i och för sig ger det hela en touch av Indien snarare än Stockholm så det hade vi inte så stort problem med. Däremot var servicen både rätt slö och även helt oentusiastisk och det brukar den inte vara på helt Indiska restauranger, tvärtom. Maten var även den helt OK men verkligen inget speciellt. Jag vill minnas att jag åt en paneer-rätt och den var god men långt ifrån perfekt. Så mycket mer finns inte att säga om Tre Indier tyvärr. Det var helt enkelt inte minnesvärt nog. Synd. Inte så att jag skulle varna någon för att gå hit för vi blev mätta och det var gott men långt ifrån den topprestaurang jag väntat mig och det finns massor i Stockholm som är bättre och framför allt gladare.
100 out of 100
Food
70 out of 100
Service
50 out of 100
Lite halvslö service som mest verkade undra när man skulle äta färdigt. Vi fick vänta ett tag på maten. Däremot var den inte alls särskilt dyr och eftersom stället ligger mitt på Söder så sitter här rätt roliga gäster emellanåt.
How did you find this review? Give your opinion.:

Comments to this review

• Read complete message
    redpaint, 29.04.2008 17:46 o'clock

Jag har aldrig ätit indiskt i Sverige men det är sannerligen gott här.. :-)
    redpaint