redpaint world South East England

redpaint reviews South East England

perfection!
[14.10.2007] Han tog mej till en pub i the Lanes i väntan på att klockan skulle slå "bokningstid" på en restaurang. Jag var ny i stan och hade igen aning vart vi skulle och när glaset var tomt pekade han ut genom fönstret och jag såg en gul lite allé. En Lemon Alley är precis vad du måste gå genom för att hitta detta speciella och mysiga ställe. När vi kom in blev vi visade upp för trappan och blev varnade av en [more]

very good
[13.10.2007] Tallula's ligger pa en tvärgata till Western Road som går centralt genom hela Brighton. Det är lätt att hitta dit och det är en fint, modernet lite cafe/lunchställe med plats att sitta både ute och inne. På menyn finns allt från varm mat såsom "bangers and mash" vilket är potatismos och korv, här finns bakad potatis i olika varianter och de serverar vad de anser vara frukost hela dagen. Men det är ju [more]

excellent
[11.10.2007] Här har vi en äkta amerikank diner lite utanför Brighton. Ja vi är i England men jag som inte varit i USA kan verkligen sätta mej in i hur det är pa en diner i hjärtat av nånstans i USA. Man kommer in och möts av servitriser i korta vita klänningar antar jag att det ska vara precis "som jag sett på tv". Servitörer finns också men de har svarta skjortor och byxor, inte alls lika mycket hud syns på dem [more]

perfection!
[11.10.2007] The North Laine.. Det ar latt att hitta 2 minuter fran tagstationen och 2 minuter fran Churchill square. Det finns dock 2 Laines/Lanes, det enda som skiljer ar stavningen och sa klart vart det ligger. Det ena (det som jag ska skriva om) ligger norr om huvudgatan den andra soder mot havet till. North Lains utgors av massor av sma gator som till synes ar hur langt in som helst, det bara fortsatter och fortsatter. Ha [more]
21 to 24 out of 24