Sjalen world Sicily

Sjalen reviews Sicily

perfection!
[29.08.2008] Tempeldalen var en av huvudorsakerna med att besöka Agrigento även om den andra var att det är pappas favoritstad alla kategorier. De tolv templen är i olika skick men bara det att de är så många på en plats imponerar och man förstår varför UNESCO har gett platsen världsarvsstatus. Dessutom är flera tempel i riktigt bra skick och det här var definitivt en av de mest fascinerande historiska platser jag b [more]

perfection!
[29.08.2008] Det är nog Piazza IX Aprile de flesta har i bakhuvudet när de pratar om Taormina som en av de där jättevackra platserna i Europa som alla bara "måste" se. Platsen som gett staden sitt rykte som superromantisk. Jag kan bara sälla mig till skaran som ser utsikten från terrassen här för mitt inre när Taormina kommer på tal. En magisk plats som jag verkligen vill unna alla att få se med Medelhavet åt ena hå [more]

ok

Utsikten var iallafall bra

Travel date: May 2004
[18.12.2007] Långt från det bästa ställe jag bott på och jag var rätt besviken faktiskt. De mysiga byggnaderna och stora grönskan petar upp betyget medan underhållet och receptionen kör det i botten. Däremot har jag läst att det renoverats lite nyligen så vem vet vad de lyckats åstadkomma. Vi valde hotellet på grund av att vi reste med ett litet barn och detta hade barnpool och grönområden samtidigt som det var i [more]

very good
[09.09.2007] Ortygia är den gamla stadskärnan i Siracusa och namnet på ön den ligger på. En perfekt plats att leta sig ner till på kvällen när man gått omkring på det dammiga teaterområdet under dagen. Då är det väldigt romantiskt och restaurangerna med havsutsikt fylls av sicilianska familjer och par. Även på dagen är det sevärt eftersom man kan besöka stadens katedral på ett torg här och se kvarlevorna av S [more]
1 to 4 out of 4