excellent

En härlig vårdag. (16.12.2007)
redpaint
redpaint (27)
Hove, United Kingdom
En vårdag i April tar vi en liten promenad längs stranden och njuter av att det i alla fall är lite varmare än hemma i England. I kjol, linne och splitternya skor skuttar vi glatt längs promenaden och jag inser snabbt att splitternya skor inte var nån bra ide. Så istället måste jag stanna lite då och då för att ordna upp det där såret som blöder ganska rejält. Men jag som nästan alltid är förberedd har grejer i väskan för att fixa det där.
Så efter ett tag kan vi njuta igen och min sambo slipper lyssna på mitt klagande.
Vi tittar om vartannat på den härliga utsikten och på byggnaderna på andra sidan vägen. Det är butiker, restauranger och casinot ligger där också. Vi stöter på en familj som är svensk och plötsligt inser jag att mitt skoskav fortarande stör. Så jag ger upp- skorna åker av och resten av promenaden håller jag dem i handen i stället.

Det är inte alls mycket folk längs La Promenade des Anglais. Det är lugnt och skönt och vi stannar ibland för att bara sitta och titta på några av de många bänkar som finns.
Det är inte många av restaurangerna längs stranden som är öppna. Säsongen är inte igång än vilket gör att det i alla fall inte kryllar av folk. På stranden ligger ändå en del människor som försöker stjäla den tidiga vårsolen.
Trafiken på andra sidan promenaden är ganska tät men man störs inte något vidare. Det är ganska brett där och jag tänker inte på det alls.

Vacker utsikt och ett ställer att bara vara. Det är härligt!

80 out of 100
Stroll Factor
100 out of 100

Do you think this review is helpful?

Comments to this review

You can leave comments to the author or the photographer. Do you like what you see? Do you have more questions? He/she looks forward to your message.