HotelRamla Bay Resort

67 out of 100 (192 Sources)
You can change the rating with a click
Ramla Bay Resort

Adventure holiday
Half board
1 week
Family and children
Nie polecam tego hotelu pod żadnym względem, bo moim zdaniem nie jest to hotel czterogwiazdkowy a co najwyżej dwugwiazdkowy i nie warto płacic ceny jakiej żądają za taką ofertę. Niestety wyjazd do tego hotelu to wyrzucone pieniądze...
  • Pokój dostalismy okropny, lepsze widywałam jeżdżąc kiedys do schronisk młodzieżowych. Pomijając bardzo skromne wyposażenie, to jednak najbardziej dało nam się we znaki to, że w pokoju bardzo czuć było stęchliznę, nie działa kilimatyzacja a zapachy zza okna także pozostawiały wiele do życzenia.
  • 38/100
    General hotel amenities [more]
    Appearance/Architecture
    Lobby Atmosphere
  • Na obsługe generalnie narzekac nie można, ale podsczas naszego pobytu o jakimkolwiek programie sportowym czy opiecie nad dziećmi nie słyszałam... Moze to dlatego, ze byliśmy tam poza sezonem, jednak wydaje mi się, że takie czy inne oferty powinny byc na stałe wpisane w program a nie tylko w sezonie. Szczególnie, że hotel jest (podobno) czterogwiazdkowy.
  • 87/100
    Food & Beverages [more]
    Food Variety
    Food Quality
  • To jedno co moge pochwalić. Jedzenie i picie było w miare przyzwoite i ładnie podane, chociaz nie zawsze jadalnia była czysta (raz przykleiłam się, dosłownie, do podłogi przy stoliku)
    Obsługa miła i usmiechnięta.
  • 36/100
    Location and surroundings [more]
    Landscape/Scenery
    Transportation Connection
  • Mimo tego, że hotel reklamuje się jako posiadający własną plażę, to niestety moja ocena tej "plaży" jest na najniższym poziomie. Tak, widziałam obok hotelu skrawek piasku, który od biedy możnaby nazwać plażą... ale był tak "zawalony" wodorostami, że nie dało się tam wejsc a co dopiero plazować. Tak więc w praktyce ta plaża nie istnieje. Zapach rozkładających się wodorostów także pozostawia wiele do życzenia.
    Hotel znajduje się poza jakąkolwiek "cywilizacją" wyjście gdziekolwiek wiąże się z wyjazdem do innej miejscowości. Na pocieszenie, przystanek autobusowy jest blisko. Zycie nocne nie istnieje. Nooo, ale za to ma cichą lokalizację, tak, to ma :)))

Do you think this review is helpful?

Comments to this review

• Platan
    Read complete message
    Platan, 14.02.2008 08:47 o'clock

Rzetelnie opisane wady Hotelu.