Restaurant/ InnsLa Roche

88 out of 100 (1 Source)
You can change the rating with a click
La Roche
redpaint
redpaint (27)
Hove, United Kingdom
90%
perfection!

Bästa Tapas jag ätit.

[redpaint, 27.02.2008] Efter en dag i Köpenhamn bestämde vi oss för att åka över gränsen igen för att äta middag i Malmö. Vi hade inte något planerat eller några önskemål och efter en stunds letande efter något trevligt så när vi såg La Roche på Lilla Torg så jag var inte sen att säga: Japp let's go in. La Roche är inte speciellt stort men det är modernt och fint inrett med en bardisk och fina träbord. Stolarna var fina men inte de bekvämaste.
Jag fullkomligt ÄLSKAR tapas. Nog för att jag inte ätit det i Sverige innan och visste egentligen inte vad jag hade att förvänta. Efter en liten väntan på ett bord, det var ganska packat där och verkade populärt satte vi oss ner och fick menyer och det var konstigt att se svenska priser på rätterna. I vilket fall så beställde jag mina favoriter bläckfiskringar med aioli, kycklingspett som här var marinerad i honung och potatisklyftor. De andra beställde lamm och lite andra varianter och in på bordet kom också sangria. Jag körde så jag fick vara snäll och dricka vatten.
WOW! Japp det enda jag kan säga är WOW. Fantastiskt goda tapas i lagom stora portioner. Det är ju allt smårätter därav beställingen av tre. (Normalt sett brukar jag och min sambo beställa flera att dela på men inte med detta sällskapet).
Det går inte att beskriva hur gott det var och jag vet egenligen inte vad det var som gjorde det. Servicen vad dessutom snabb och personalen var vanligt trevlig så jag var definitvt helnöjd med denna restaurang. Jag vet att resten av mitt sällskap var minst lika nöjda och tyvärr besöker jag inte Malmö så ofta men jag hoppas jag kommer tillbaka hit igen.
Jag glömmer då rakt inte dessa tapas i första taget.
  • 90/100
    Ambiance
    Guests
    Food
    Service

Do you think this review is helpful?

Comments to this review