ShoppingBurlington Arcade

81 out of 100 (2 Sources)
You can change the rating with a click
Burlington ArcadeBurlington ArcadeBurlington ArcadeBurlington Arcade
Skåne, Sweden
75%
very good

Vackert men dyrt

[Sjalen, 29.01.2008] Jag ramlade in i Burlington Arcade av en slump under mitt första Londonbesök och det är jag glad att jag gjorde. Vi var ute och promenerade och kunde naturligtvis inte motstå denna vackra arkad som visade sig vara ännu vackrare när vi väl kom in i den. Den är inte alls stor utan här ryms bara ett fåtal butiker men det är en av de äldsta shoppingarkaderna i landet och det märks genom arkitekturen. Dock inget för den som inte har pengar för här är det dyrt! Butikerna säljer fina märkeskläder, cigarrer och märkesparaplyer och det märks att man är nära Bond Street med sina modehus i gammaldags stil. Burlington Arcade är helt klart värd att leta upp och flanera igenom på väg till eller från Piccadilly bara för att få se var rika britter köper fina varor och känna sig lite fin för ett ögonblick. Eller kanske inte - jag vandrade runt i svarta kinaskor den dagen och det kändes lite malplacerat även om jag absolut inte blev uttittad för det blir man oftast inte av britter som tycker det är hemskt oartigt att stirra och här om någonstans hålls det på etiketten bland kunderna.
  • 100/100
  • 80/100
  • 20/100
  • 70/100
    Cult Factor

Do you think this review is helpful?

Comments to this review

You can leave comments to the author or the photographer. Do you like what you see? Do you have more questions? He/she looks forward to your message.