Park/ Botanical GardensHyde Park

94 out of 100 (25 Sources)
You can change the rating with a click
Hyde ParkHyde ParkHyde ParkHyde Park
Hove, United Kingdom
77%
excellent

Stort, grönt och fint...

[redpaint, 29.01.2008] Det här ju annan sevärdhet i London som man hört mycket om så en härlig vårdag bestämde vi oss för att åka dit för jag hade ju inte varit där innan. Vi åkte buss dit och hoppade av vid Hyde Park Corner och det går även tunnelbana dit. Min sambo tog ledningen och vi gick genom den stora porten in till parken. Vi gick längs med en gångbana genom den 1,5 km2 stora parken. Helt galet stort med tanke på hur tätbefolkat det är i London och därför behövs det ju också.
Runtom omkring oss såg vi alla dessa folken med deras hundar, barn som lekte, folk som motionerade genom att springa, cykla, spela fotboll, rida på hästar och många andra sporter och i sjön såg vi några båtar. På ett av många caféer stannade vi för att äta lunch. Jag var svimfärdig så det fick bli första bästa.
Gott var det i alla fall och med nya krafter fortsatte vi vår promenad och jag insåg verkligen hur stor parken var. Vi gick och gick och gick. Vi såg det kända speakers corner och fontänen som satts upp till minne för prinsessan Diana. En härlig dag var det och en jättefin park. Skönt att komma bort från det stressiga London och få se en annan del av staden.
  • 80/100
    Relaxation Value

Do you think this review is helpful?

Comments to this review

You can leave comments to the author or the photographer. Do you like what you see? Do you have more questions? He/she looks forward to your message.