SpaEmbros-Therme

80 out of 100 (3 Sources)
You can change the rating with a click
Embros-ThermeEmbros-ThermeEmbros-ThermeEmbros-Therme
Giardini Naxos , Italy
80%
ok

Den varma källan

[helena, 17.12.2007] Det är inte enkelt att ta sig till Embros Therme. Dels går det väldigt dåligt med lokaltrafik förbi i närheten, så man måste nästan ha bil eller moppe för att komma hit, och dels så är det en ganska brant, vindlande grusväg som går ner till själva badet. Vid parkeringen uppe vid vägen finns en liten kiosk där man säljer kylda drycker, glass och snacks. Här fanns också en man med en åsna (detta var 2001) som lät dig rida på åsnan upp och ner för backen mot betalning.
Väl nere (vi gick till fots) blev i alla fall jag ganska besviken. Det är inte särskilt vackert, då området mest består av en stenig strand och själva källan med det varma vattnet är ganska liten. Man har byggt upp som en liten mur runt om med stora stenar, så det ser ut som en liten bassäng nästan. Vattnet är ganska grumligt, jag vet inte om det beror på bubbligheten eller om det faktiskt inte är särskilt rent, men det var inte jättemysigt att bada här, det var dessutom ganska mycket folk när vi var där så det blev ganska trångt.
Om jag någon gång kommer tillbaka till Kos så kommer jag inte att slösa tid på att åka till Embros Therme en gång till, det var helt enkelt inte värt det med tanke på att det dessutom är lite krångligt att ta sig dit.
  • 30/100
  • 60/100
  • 100/100
  • 20/100
    Range of Offers
  • 60/100
    Range of Slopes

Do you think this review is helpful?

Comments to this review

You can leave comments to the author or the photographer. Do you like what you see? Do you have more questions? He/she looks forward to your message.