Detailed review by trampas
trampas
Germania, Germany97%
Τριήμερο στο Μπαντ Χόμπουργκ, μια μικρή πόλη κοντά στη Φρανκφούρτη, με την ευχάριστη τιμή των 130 ευρώ συνολικά να περιλαμβάνει για δύο άτομα, δύο διανυκτερεύσεις, με πρωινό, ενημερωτικό υλικό για τα κάστρα της περιοχής και χρήση του τομέα σπα - όλα αυτά στο τεσσάρων αστέρων Mercure Bad Homburg-Friedrichsdorf.
Πάντα με γνώμονα το βαθμό αναψυχής που σου προσφέρει ένα ξενοδοχείο με τα δωμάτια και τις εγκαταστάσεις του σε συνάρτηση με την τιμή, η επιλογή μας για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο κάθε άλλο παρά λανθασμένη θα μπορούσε να είναι. Και όντως περάσαμε θαυμάσια. Καταρχάς ο τομέας σπα με κατενθουσίασε, μεγάλη πισίνα, που σου επέτρεπε να κολυμπήσεις άνετα. Είχαμε την τύχη να είναι την μία ημέρα αποκλειστικά δικιά μας, ενώ τη δεύτερη μέρα την μοιραστήκαμε με άλλους επισκέπτες του ξενοδοχείου, συγκεκριμέμα Βέλγους. Για επιπλέον χαλάρωση χρησιμοποιήσαμε τις ξπλώστρες, τη σάουνα και τα ντους του χώρου.
Όταν στο πρωινό έχεις να κάνεις με φρέσκια φρουτοσαλάτα και όχι μόνο με κονσέρβες, τότε είσαι στο σωστό μέρος, τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ. Φρέσκος ανανάς, κόκκινο σταφύλι, μάγκο και μήλο περιείχε η συγκεκριμένη. Ποικιλία αλλαντικών, τυριών, διάφορα ψωμάκια και κρουασάν, μερέντες, μαρμελάδες, ακόμα και σολωμό, απήλαυσα στο πρωινό μου, ενώ γλυκιά πίτα σαν επιδόρπιο (μαζί με τα φρούτα). Φρέσκο χυμό πορτοκάλι έστηψα μόνος μου στη μηχανή. Καταπληκτικό πρωινό! Εκτός του πρωινού δεν εστιάσαμε επιπλέον στο συγκρότημα, διότι οι τιμές του εστιατορίου δεν ήταν και οι πιο προσιτές. Προτιμήσαμε απλά εστιατόρια στο κέντρο της πόλης του Μπαντ Χόμπουργκ συνιστώ το εσιατόριο Καβάλα των συμπατριωτών μας όπου χαρήκαμε σουβλάκι, τζατζίκι, σαγανάκι και χωριάτικη).
Το δωμάτιό μας είχε τα συν και τα πλην του. Άνετο κρεβάτι, άψογος κλιματισμός και μπανιέρα ανήκαν στα ευχάριστα, η διαμόρφωση του χώρου ωστόσο στα δυσάρεστα (ακόμα και η τηλεόραση ήταν σε λάθος σημείο, δεξιά από το κρεβάτι). Οι δύο νύχτες ήταν πάντως πολύ άνετες, με ησυχία και απόλυτη ξεκούραση. Επιπλέον κάναμε χρήση του δωρεάν ίντερνετ στην αίθουσα υποδοχής, ενώ άνετο (και δωρεάν) ήταν και το πάρκιγκ μπροστά και πλάγια από το ξενοδοχείο. Περάσαμε μια χαρά σε ένα πολύ καλό ξενοδοχείο, το οποίο θα είχε πάρει άριστα, αν τα δωμάτια είχαν λίγο καλύτερη διαμόρφωση.
Mercure Bad Homburg Friedrichsdorf9