Detailed review by vesinka_86
vesinka_86
Пловдив, Bulgaria99%
Къщата се намира в историческия център на Флоренция и предлага шест стаи за настаняване,от които бяхме заели три , при престоя ни в града.
В последния момент се оказа,че в хотела няма места всички и добре,че все пак организаторите реагираха бързо и успяха да настанят част от групата в Каза Роваи!
Сами по себе си стаите си бяха забележителност - рисунките по стените и тавана оставяха усещането, все едно си в музей! Интересно е,че всяка стая си има име и е различна от останалите, но всички са издържани в някакъв странен флорентински стил,например в една от стаите имаше,метално синьо легло със странна дървена чешма до него! Но иначе,макар и нетипични на пръв поглед,мебелите са нови и къщата е чиста и подържана!
Закуската влизаше в цената и беше обилна и разнообразна - от домашно приготвен кейк до плодов йогурт и овесени ядки.
Цената в която беше включена и закуска,беше 90Е,за двойна стая, но ние бяхме и през Септември и може би затова хванахме по-ниски цени.
Къщата е с идеално разположение,до всички забележителности в старата част,а и собствениците бяха много мили и усмихнати,мисля ,че жената се казваше Адриана и беше изключително лоюбезна и приветлива.
Casa Rovai Guest House7