Detailed review by perherman
perherman
Örebro, Sweden75%
Måste säga att detta ställe tillhör ett av de absolut coolaste sevärdheterna i Dubai och tillhör mycket riktigt ett av de kändare. Hela området är relativt nybyggt och återskapat för att fånga den klassiska känslan västerlänningar har av Arabien. På toppen av byggnaderna pryder de typiska tornen för naturlig luftkonditionering, i denna version dock endast som dekoration. Jag köper detta koncept rakt av, visst är det byggt för oss turister och säkert en guldgruva då mycket här inne håller hyfsat höga priser. I dessa mysiga byggnader finns många olika sorters butiker, dyrare möbler, restauranger, krimskrams för turister och hantverk finns att tillgå. Dessutom har de byggt en konstgjord kanal genom området och givetvis kan man betala en slant för att åka med en av kanalbåtarna som drivs av ljudlösa elmotorer, se där! de har till och med tänkt på miljön. Härifrån kan man även se multilyxhotellet Burj- Al Arab. Även om detta ställe är konstgjort så gav det ändå en känsla av hur denna del av världen en gång såg ut. Varmt rekommenderat!
Souk Madinat Jumeirah9
Cult Factor
Jag kan bara säga en sak, missa inte detta!