Sjalen
(37)
Skåne, Sweden
Jag ska börja med att säga att jag bodde här när jag var på jobbintervju så jag kände mig både ensam och nervös. Receptionen gjorde dock sitt till för att jag direkt fick ett positivt intryck och frukosten glömmer jag inte så jag skulle inte avråda någon från att bo här - speciellt inte med tanke på läget - även om det är lite småslitet. Nu är det ju dessutom känt från TV-serien "Örnen" :) Hur det gick med jobbet? Jodå, jag fick det och har sedan ofta sett våra mötesdeltagare bo här de också.
Cleanliness
Room Condition
70 out of 100
Rummen går i murriga färger och det kan ju kännas både mysigt och trist beroende på ens humör. Heltäckningsmattan var väl "sådär" i renlighet men sängen var hur fräsch som helst och likaså badrummet. TV:n hade massor av kanaler inklusive dem jag inte alls hade lust att råka zappa fram...Utsikten var mot gatan och den är en typisk mindre innerstadsgata. Jag minns att gardinerna verkligen täckte hela fönstret på kvällen - något jag uppskattar.
General hotel amenities
78 out of 100
Appearance/Architecture
Lobby Atmosphere
80 out of 100
General Condition
Staff (Friendliness/Service)
100 out of 100
Hotellet är som ett gammalt brittiskt stadshotell på flera sätt. Dels är receptionen även den i murriga färger och med lampor i mässingsimitation och dels är korridorerna i vissa delar av hotellet smala och målade i fult äggskalsgult och med rör hit och dit så man kan tro att man är i London. Inget ont om detta men det är inte femstjärnig klass (dock inte tvåstjärnigt heller utan någonstans mittemellan). Personalen däremot är mycket trevlig och man känner sig hemma.
Food & Beverages
87 out of 100
Food Variety
Food Quality
100 out of 100
Det som driver ner betyget lite är att det knappt gick att få en smörgås under sen kväll. Köket kunde inte fixa något utan man hänvisas till receptionens snacks vilket är lite dåligt för ett så pass stort hotell men de har i och för sig ingen allmän restaurang. Frukostbuffen däremot är en av de där stora danska med alla möjliga wienerbröd förutom allt det vanliga.
Location and surroundings
Cultural Opportunities
Night Life
Quiet Location
50 out of 100
Sedan metron på Kongens Nytorv öppnade har det blivit betydligt lättare att ta sig härifrån till Kastrup och till Nörreport med sina järnvägsförbindelser vilket tidigare var krångligare. Däremot är man i övrigt på ett toppläge ett kvarter från Ströget åt ena hållet och Nyhavn åt det andra med allt vad detta innebär av shopping, teatrar och nattliv.