Detailed review by zarza
zarza
Burgas, Bulgaria99%
Здравейте приятели! Искам да споделя с вас моите впечатления от хотел Лагуна в Бургас и предварително да благодаря на всички, които ще отделят време да прочетат написаното от мен.
Преди около две седмици имах удоволствието да посетя този малък, но изключително уютен хотел, който се намира в квартал Крайморие на град Бургас-за тези, които не знаят, от няколко години село Крайморие е квартал на Бургас.
Хотелът се намира на много удобно и достъпно място, а именно на главната улица в квартала. На няколко метра има автобусната спирка, плажът е на не повече от 100-150 метра, срещу и до хотела има ресторантчета, магазини и какво ли още не.
Както вече написах, хотелът е малък, само на три етажа и ресторант отдолу, но бих казала, че за една кратка почивка край морето предлага всичко най-необходимо за да се почувства човек добре.
Най-силно бяхме впечатлени от ресторанта към хотела, изключително приятен и интересен интериор и разнообразно меню. Храната беше много вкусна и доста добре поднесена, а цените повече от нормални. Нямаше наплив от клиенти и беше много спокойно, а в едната зала на ресторанта имаше и широкоекранен телевизор, където докато похапваш можеш да гледаш нещо интересно. Персоналът както в ресторанта така и в хотелската част беше достатъчно любезен и една малка препоръка към тях да са малко по-усмихнати.
Относно стаите, бяхме в двойна стая, средно голяма, с нова мебелировка и всичко стандартно за една хотелска стая от тази категория, като телевизор с кабелна телевизия, климатик, малък хладилник. За чистотата нямам забележки, както в стаята, така и в банята. Стаята беше с тераса, но не мога да кажа, че гледката беше кой знае каква.
Ние изкарахме повечето време на плажа, така че това беше без значение.
Определено мога да кажа, че си прекарахме добре, хотелът емного приятен, но държа да отбележа, че за много претенциозни клиенти не е особено подходящ.
Laguna7
Room