Detailed review by annity
annity
Лондон, United Kingdom99%
Фестивалът на пясъчните фигури стана традиция и започна да се провежда всяка година в Бургас, в края на един от плажовете в близост до Морската градина и Конната база.
Бях видяла снимки в триваго от фестивала първата година и когато разбрахме че и това лято ще има решихме да го посетим тъй като снимките които видях много ме заинтригуваха, а и честоходим до Бургас, но никoй не беше ми споменавал за този фестивал.
Страхотно място е за децата, много им допада, тъй като част от фигурите пресъздават известни герои от приказки и филмчета, и приемат всичко на игра. За по големите интересното е големината на фигурите и изящността с която са направено. Много е красиво, а и всичко е изпиипано до сасвем малки детайли, което си е изключително трудно. Лошото е че фигурите съществуват само няколко дни, и после им се радваме само на снимки. Фигурите са уникални и с големината си, а някои от тях пресъздават цели цени от филмчета.
Това е едно място оето си заслужава да се види , а и е нещо нестандартно и по - различно от останалите. Определено радва окото за тези които могат да го оценят.
Намира се на лесно достъпно място, когото и да попитате ще ви опути към мястото на фестивала. На близо има автобусна спирка, както и паркинг.
Фестивал на Пясъчните фигури10
Ambiance