Nature SpotMinnewater

90 out of 100 (3 Sources)
You can change the rating with a click
MinnewaterMinnewaterMinnewaterMinnewater
Skåne, Sweden
93%
perfection!

Superromantiskt

[Sjalen, 20.04.2008] Ja, visst är det turistigt. Nej, det finns inte några sevärdheter som så. Det är bara en sådan rofylld och romantisk plats med vackra flamländska tegelhus som speglar sig i vattnet där några svanar långsamt simmar omkring. Här stannar kuskarna med sightseeingvagnarna för att låta sina hästar vila en stund och par sitter omslingrade i vagnarna medan hästarna lojt tuggar i sig lite havre. Vid sidan om sitter det folk på någon av restaurangerna i centrumänden av platsen, medan andra står vid stationsänden och tar kort över det hela, inklusive den lilla vackra bron över till beguinaget där nunnor tidigare bodde. Lokalbefolkningen verkar inte spendera särskilt mycket tid här men vi andra älskar det! Så mycket mer finns inte att skriva - det är bara så vansinnigt mysigt och jag älskar att komma till Brugge med tåg och mötas av Minnewater efter fem minuters promenad. Det är alltid den här vägen jag tar tillbaka till stationen efter en dag i Brugge och jag kan aldrig gå förbi Minnewater utan att stanna och suckande nästan saknar jag staden redan innan jag lämnat den där jag står och tittar på denna medeltida vy som inte känns som om den förändrats någonting.
    Relaxation Value
    Uniqueness
  • Vackert, romantiskt, stillsamt och lätt att nå, bara fem minuter från järnvägsstationen. Ett ställe att bara strosa runt - gärna med rätt sällskap. Har man just gjort slut med pojkvännen kan det kännas svårt.

Do you think this review is helpful?

Comments to this review

You can leave comments to the author or the photographer. Do you like what you see? Do you have more questions? He/she looks forward to your message.