Detailed review by merkat
merkat
Beograd, Serbia95%
Kada je krajem osamdesetih godina sagrađen hotel Hyatt Regency, svojim elegantnim i modernim izgledom, sa savremenim načinom poslovanja i raznovrsnošću usluga, počela je da bledi slava svih ostalih beogradskih hotela. Mermerno stepenište koje vodi u hol, nalazi se iznad fontane koja izgledom podseća na potok i u kojoj su svojevremeno plivale i patkice, prava atrakcija za posetioce. Osim svojim izgledom i luksuzom, hotel Hyatt osvaja i bogatom i kvalitetnom ponudom hrane, koja je uvek mamila mnogobrojne goste. Hyatt često organizuje i dane neke svetske nacionalne kuhinje, a šefovi su obično Hyatt-ovi šefovi kuhinja iz hotela u toj zemlji. Osim bogate kuhinje i dobre wellness ponude, Hyatt ima nekoliko sala za konferencije i skupove, kojima se namena menja po potrebi, tako da se npr. u Kristalnoj dvorani mogu održavati i svečani banketi, i organizovati prodaje, konferencije, ili modne revije. Hotelski ketering je vrhunskog kvaliteta, i lako se prilagođava vrsti događaja.
Hyatt Regency Belgrade9
Room
Size
Cleanliness
Features
Room Condition
Design
View
Ja sam imala sreću da osvojim nagradno noćenje u Hyatt-u, tako da sam imala priliku da vidim i hotel "iznutra". Soba je izuzetno prostrana (standardne sobe su veličine oko 38 m2), tako da pored ogromnog bračnog kreveta, koji je više nego udoban, komotno staje i garnitura za sedenje (fotelje) i pisaći sto. Soba je svetla, a lepota pogleda sa prozora zavisi od strane na koju je okrenuta ( pošto je bilo besplatno, naravno da sam imala odvratan pogled na neke najružnije delove zgrade, ali poklonu se u zube ne gleda ;o)) Kupatilo je veoma veliko, vrlo luksuzno opremljeno, a tada sam prvi put u životu uživo videla telefon pored WC šolje! Sobe su odlično zvučno izolovane, tako da ništa od spoljašnjih zvuka ne dopire u sobu, te je odmor zagarantovan. Osoblje je tako diskretno, da ih nećete ni primetiti, a ipak će sve što je potrebno biti urađeno.
Hotel facilities
Shopping Opportunities
Cultural Opportunities
Night Life
Quiet Location
Iako je na novobeogradskoj strani, hotel je vrlo blizu centra, a dodatna pogodnost je što je u neposrednoj blizini hotela nedavno izgrađen jedan od najvećih šoping-molova na Balkanu, dok je odmah pored veliko šetalište pored ušća Save u Dunav, gde su smešteni mnogobrojni splavovi, po kojima je Beograd čuven.