Detailed review by tanjusska
tanjusska
Zemun, Serbia93%
Trivago vrabac mora da ima još jednu pozu - ekstatično skakanje i kolut napred-nazad kada se pominju neka very special mesta, a hoteli sa Kipra, posebno iz Aja Nape su manje više svi u toj supersjajnoj kategoriji.
Kada budete želeli da posetite ovo rajsko ostrvo nemojte da žalite novac i odsednite u Nisiju (bićete mi dugo zahvalni, znam). On jeste malo skuplji za naše uslove, jer je kiparska funta oduvek bila jaka valuta, jača i od britanske, i nakon ulaska u EU zadržali su nivo cena, jer se nivo usluge nije menjao. štaviše, poboljšava se iz godine u godinu. Ono što je uža struka ovog, i još nekoliko hotela sa maštovitim menadžerima i kreativnim personalom je da vam, osim savršenog odmora priušte i savršeno venčanje. Ja sam nešto o tome razmišljala, i iako sam dobila -20% popusta na direktni online booking + 20% popusta za uslugu venčanja, morala sam da se zadovoljim samo boravkom tamo.
Aja Napa je, ko ne zna, epicentar provoda na Kipru. Ni Palma de Majorka, ni Ibica ne mogu da se porede sa ludilom na skveru ovog malog mesta koje živi 24 sata i ne spava. Pruža sve za svakakve vidove provoda, od tinejdžera do ljudi u trećem dobu, ali poseban akcenat se stavlja na mlade parove i na mladence. Oni su im mala svetinja.
Hotel se nalazi na istoimenoj plaži, već sam pisala o njoj, pa možete pogledati kritiku o Nissi Beach. Fenomenalan kompleks za koji vam treba pola dana da ga celog obiđete. Hotel, bungalovi, 5 bar-restorana, prodavnice, spa, welness, masaže svih oblika, ma... Zamislite, poželite i tamo ćete naći. Ogroman prostor prekriven četinarima, oko 50m do plaže, a plaža, jedinstveni Nissi beach koji vredi videti i kupati se na pesku kao na Karibima. Samo da znate, voda je plitka tu, ali to nikako ne bi smeo da bude razlog da ne odete u ovaj fenomenalni hotel, jer Aja Napa ima oko 10 km peščane plaže, pa da birate, svakog dana neka druga.
Unutrašnjost i recepcija su veoma moderno uređene, ali zanimljivo je to da je ogroman lobi nalik nekom malom tržnom centru sa različitim prodavničicama unutra, a sama recepcija je u jednom odeljku koji je odvojen i vodi vas ka liftovima i ka sobama. Same sobe su kao i bungalovi, izuzetno prostrane, svetle i bele. Sve je u odnosu tamno drvo, belo platno da vam ostavi to lagano osećanje da lebdite na morskoj peni. Posteljina se menja svakog drugig dana, a ako ostavite kartončić sa zahtevom na vratima, menjaće vam je svakog dana i neće vam se odraziti na cenu. Doručak u krevetu se takođe dobija ukoliko poželite, samo paziite sa mini barom, paru do naše sobe je ispala limenka Pepsija na pločice, počela da šišti i da se vrti po sobi i prskao je Pepsi po belim zidovima. Ja sam slušala u lobiju kako su dve čistačice proklinjale to dvoje Holanđana, dok, naravno recepcija njima nije rekla ni slovo.
Dobijate saksiju orhideja na poklon, čekaju vas u sobi kao mala uspomena i simbol vaše ljubavi koja je rasla na Kipru-Afroditinom ostrvu, ostrvu ljubavi.
Nissi Beach Resort10
View
Room Service
Dvokrevetne sobe su kao mali stanovi, oko 30-40 kvm, bungalovi malo veći
Čisto besprekorno
Opremljeno po poslednjoj modi, LCD, WiFi, Internet može iz sobe, a televizor je monitor, kupatilo sve do detalja za žene, aparat za brijanje za muškarce
Pogled na more ili na neki deo vrtnog kompleksa
Rum servis za desetku
Pool & Outdoor Facilities
Sports facilities
Spa Facilities
Childcare
Na oko izgleda kao i svaki drugi hotel, unutrašnjost ga razlikuje
Ambijent kao mali tržni centar sa recepcijom
Preljubazni, nasmejani, diskretni i strpljivi ljudi su vam na raspolaganju 24h
Bar, restoran, unutra, na plaži, pored bazena....
Čuvanje dece, animacija mogućnost da se posvetite sebi u potpunosti, a mališan će da bude sa veštim animatorima
Food & Beverages
Food Variety
Food Quality
Range of Beverages
Service
Uglavnom kiparska kuhinja sa ostalim specijalitetima, ali nikada Kipranin neće umeti da napravi pizzu, a pored onakve njihove hrane, mesnatog i ribljeg mezea, pite i ostalog, kome se jedu špagete???
Ponuda pića je takva da sam probala mnoge brendove za koje ovde nikad nisam ni čula: Strongbow, Woodpecker, WKD, Kaufree's... Vrh!
Location
Transportation Connection
Night Life
Quiet Location
Beach (Size)
Beach (Cleanliness)
Beach (Space)
Water Quality
Turistički autobusi na svakih 10ak minuta saobraćaju od Aja Nape do Paralimnija za oko pola evrau jednom smeru, taxi izbegavajte, deru najstrašnije.
Noćni izlazak - Sama Aja Napa je jedan veliki izlazak
Hotel ima duple prozore, pa ste pošteđeni, ali nemoguće je da uopšte ne čujete muziku. No ne brinite, moći ćete mirno da spavate
Voda, kao sa razglednice, čisto savršenstvo!
Plaža ima svoju kritiku,obožavam je!